In game problem with frames when MOSS is working.

What is Moss ? Forums Bugs In game problem with frames when MOSS is working.

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  nohope 2 months, 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #3242

    Conlly
    Participant

    Hello.

    For some time, there is a problem in the game when MOSS is working. I feel really big drops of frames per second and unfortunately I have no idea what’s happening. In the game, I typically have about 180 frames per second. Unfortunately, after turning on MOSS, frames fall to 119fps per second … I think it’s a big loss and I’m not able to play ESL games like that. Please, can you help me in solving the problem.

    My PC specification:
    CPU: Intel Core i7 6700K
    Mainboard: Asus Z170 PRO GAMING
    RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 16GB (4x4GB)
    Graphics: MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8GB GDDR5X (256 bit)

    Below is the link from MOSS. I hope that it will give something.

    https://drive.google.com/open?id=1sNj736nCN9_DX0GA-2dvLqFMMuquqBjL

    BR
    Conlly

    #3244

    nohope
    Keymaster

    Moss needs 6s on your PC to fully initialize after you start monitoring.
    in your case you probably start the game too fast, moss doesnt see it and spend the whole session to seek for game.
    I will postpone the control process but in meantime wait at least 10 second before starting the game

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.